Gambar:Nfpa f3.png

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Nfpa_f3.png(25 × 75 piksel, ukuran koropak: 2 KB, tipeu MIME: image/png)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Original file description is/was here.


Converted to SVG.svg
This sign image could be recreated using vector graphics as an SVG file. This has several advantages; see Commons:Media for cleanup for more information. If an SVG form of this image is available, please upload it and afterwards replace this template with {{vector version available|new image name}}. It is recommended to name the SVG file "Nfpa f3.svg" - then the template Vector version available (or Vva) does not need the new image name parameter.
Public domain Karya ini dilepaskan ke domain umum oleh pemiliknya, Addaone. Lisensi ini berlaku di seluruh dunia.
Di sejumlah negara, tindakan ini tidak memungkinkan secara sah; bila seperti itu:
Addaone memberikan siapa pun hak untuk menggunakan karya ini untuk tujuan apa pun, tanpa persyaratan apa pun, kecuali yang ditetapkan oleh hukum.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari14 Agustus 2006 15.35'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 14 Agustus 2006 15.3525 × 75 (2 KB)David Berardanfirst uploaded on en:wikipedia by : en:User:Solarcaine with PD-self licence {{PD-self}} Category:Safety labels

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat