Gambar:Ovum.png

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Ovum.png(500 × 483 piksel, ukuran koropak: 63 KB, tipeu MIME: image/png)

Ieu gambar asalna ti Wikipédia en. Témpo katerangan gambar di en:Image:Ovum.png.
Lamun lisensi gambar beda ti lisensi di Wikipédia nujadi sumber, lisensi di Wikipédia asal anu berlaku.

Ringkeusan[édit | édit sumber]

ti Wikipédia Inggris

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari16 Maret 2005 10.59'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 16 Maret 2005 10.59500 × 483 (63 KB)Kumincir (obrolan | kontribusi)ti Wikipédia Inggris
  • Anjeun teu bisa nimpah ieu berkas.

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Métadata