Gambar:Pangandaran - boat on beach.JPG

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Berkas asli(3.264 × 2.448 piksel, ukuran koropak: 1,45 MB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna

Pedaran
Nederlands: Pangandaran
Titimangsa
Sumber Karya sorangan
Pangarang
Oog relief.PNG
This media file was made by Michiel1972

You may use it using a redistributable license (cc-by-sa), see below

Please credit this : M.M.Minderhoud or Wikipedia/Michiel1972

Lisénsi

w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari5 Juni 2013 21.46'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 5 Juni 2013 21.463.264 × 2.448 (1,45 MB)Michiel1972User created page with UploadWizard

Ieu berkas dipaké ku kaca di handap:

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Métadata