Distrik Gopalganj (Bangladés)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Gopalganj, Bangladés)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gopalganj
Lega
 • Total1.489,92 km2 (57,526 sq mi)
Pangeusi
 (1991)
 • Total1.132.046

Gopalganj (Basa Benggala: গোপালগঞ্জ জেলা) nyaéta hiji distrikk (zila) di Divisi Dhaka, Bangladés.

Réferénsi[édit | édit sumber]