Hédonismeu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Hedonisme)
Jump to navigation Jump to search

Hédonismeu asalna tina basa yunani (hédonismeu).[1] Akar kecapna hédoné anu hartina amis,nikmat,kasenengan.sacara jembar di hartikeun minangka tujuan,hiji hijina kahayang manusa pikeun ngudak jeung nyumponan kabutuhan hirupna ngaliwatan naon waé nu bisa méré kapuasan sacara historis (Roeckelein,2013: 289-290).[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b Kutha Ratna, Nyoman (2018). Ensiklopedia (2000 istillah biografi karya metode dan teori sastra). Yogyakarta: Pustaka Pelajar. ISBN 9786022297437.