Béda révisi "Pamaké:Risto hot sir"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
446 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar Risto hot sir (Risto Rekola) is interested in linguistics, history, literature, poetry, palindromes and music. Languages: Finnish, English, Swedish and German. 72 000 edits (fi...
(Nyieun kaca anyar Risto hot sir (Risto Rekola) is interested in linguistics, history, literature, poetry, palindromes and music. Languages: Finnish, English, Swedish and German. 72 000 edits (fi...)
(taya bédana)
17

éditan

Menu navigasi