Kapadetan populasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Kapadetan)
Jump to navigation Jump to search
Kapadetan populasi (jelema pér km2) dumasar nagara, 2006

Kepadetan nyaéta hasil ngabagi jumlah obyék kalayan lega wewengkonna. Alatan éta, hijian anu dipaké nyaéta hijian/unit lega, contona: buah/m2.

Kepadetan populasi atawa dénsitas populasi anu cicing di hiji wewengkon, disebut minangka jelema/km2.

Tempo ogé[édit | édit sumber]