Obrolan:Basa Latin

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Para wargi Wikipédia, kumaha upami Basa Latin dialihkeun ka Basa Latén? Da urang téh sok ngadangu geuning, aksara latén, hurup latén, jsb. (sanes bahya latén komunis nya?) --tedi 11:32, 9 Séptémber 2006 (UTC)