Obrolan:Perancis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kang, dina basa Indonésia, diseratna Perancis. Saéna ieu ogé disamikeun. DiN 00:35, 7 Désémber 2007 (UTC)

Sim kuring oge sapagodos sareng kang DiN.--Hadiyana 09:52, 7 Désémber 2007 (UTC)