Pamaké:Geologi Bumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Halo

Abdi ti Jawa Kulon, Indonesia. Kuring masih calik dina bangku SMP. upami aya patarosan nembé naros.