Pamaké:Astrom Geo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Pamaké:Geologi Bumi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Halo

Abdi ti Jawa Kulon, Indonesia. Kuring masih calik dina bangku SMP. upami aya patarosan nembé naros.