Wawadahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Wadah)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wawadahan atawa wadah nyaéta sarupaning parabot pikeun neundeun barang boh éstu pikeun tandan-teundeun atawa pikeun barang kirim.