Wikipedia:AutoWikiBrowser

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Wikipedia:AWB)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Takulan:

Panyungsi Wiki Otomatis (Basa Inggris: AutoWikiBrowser) (disingget AWB) mangrupa éditor MédiaWiki semi-otomatis pikeun Microsoft Windows 2000/XP/Vista/7 anu dirancang pikeun nyieun pancén sacara bolak-balik anu matak pikabosenen téh jadi leuwih gancang jeung gampang. AWB ogé bisa fungsi cukup hadé di Wine jeung GNU/Linux tapi teu sacara resmi dirojong. Panyungsi ieu ari dasarna mah hiji panyungsi anu bisa sacara otomatis muka kaca anyar (satuluyna) nalika kaca saméméhna diteundeun sanggeus diédit.

Kiwari, AWB bisa muka daptar kaca anu kategori tunggal atawa ganda, nutumbu kadieu, tutumbu wiki dina kaca, téks, pamaluruhan Google, daptar awaskeuneun pamaké, ogé kontribusi pamaké. Ieu AWB dilengkepan ku program anu kaintegrasi dina mariksa basis data Wikipédia. Kotak éditan tina ieu AWB ngarojong Microsoft Text Services Framework pikeun dipaké dina pakakas lemes pangawanohan sora/tulisan leungeun.

Tutumbu luar[édit sumber]