Wikipédia:Transklusi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Wikipedia:Transclusion)
Luncat ka: pituduh, paluruh


Tarabas:

Transklusi hartina ngasupkeun eusi hiji dokumén kana dokumén lianna maké rujukan. Dina transklusi Wikipédia, software MediaWiki baris nujul kana eusi hiji kaca, citakan, keur ngasupkeun kana eusi kaca lianna, kaca tujuan. Sarua jeung ieu cara, ngaran kaca bisa jadi hiji tutumbu ku cara nempatkeun ngaranna dina jero kurung pasagi ganda, kaca ngaran bisa jadi hiji citakan ku cara nempatkeunnana dina jero kurung kurawal ganda, {{Namespace:Pagename}}. Parobahan-parobahan nu diterapkeun kana ieu citakan tuluy diréfléksikeun dina sakabéh kaca kana kaca mana waé nu geus ditransklusi (sok sanajan sakapeung perlu ngaberesihan ogé).

Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.