12

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-1 SM - abad ka-1 - abad ka-2
Dékade: 10-an SM  0-an SM  0-an  - 10-an -  20-an  30-an  40-an
Taun: 9     10    11  - 12 -  13  14  15

Taun ka-12 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png