133

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-1 - abad ka-2 - abad ka-3
Dékade: 100-an 110-an 120-an 130-an 140-an 150-an 160-an
Taun: 130 131 132 - 133 - 134 135 136

Taun ka-133 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png