1513

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-15 - abad ka-16 - abad ka-17
Dékade: 1480-an 1490-an 1500-an 1510-an 1520-an 1530-an 1540-an
Taun: 1510 1511 1512 - 1513 - 1514 1515 1516

Taun ka-1513 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png