1516

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-15 - abad ka-16 - abad ka-17
Dékade: 1480-an 1490-an 1500-an 1510-an 1520-an 1530-an 1540-an
Taun: 1513 1514 1515 - 1516 - 1517 1518 1519

Taun ka-1516 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png