1620

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-16 - abad ka-17 - abad ka-18
Dékade: 1590-an 1600-an 1610-an 1620-an 1630-an 1640-an 1650-an
Taun: 1617 1618 1619 - 1620 - 1621 1622 1623

Taun ka-1620 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png