1742

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-17 - abad ka-18 - abad ka-19
Dékade: 1710-an 1720-an 1730-an 1740-an 1750-an 1760-an 1770-an
Taun: 1739 1740 1741 - 1742 - 1743 1744 1745

Taun ka-1742 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png