70

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-1 SM - abad ka-1 - abad ka-2
Dékade: 40-an  50-an  60-an  - 70-an -  80-an  90-an  100-an
Taun: 67  68  69  - 70 -  71  72  73 

Taun ka-70 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png