70-an

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1
Abad: Abad ka-1 SM - Abad ka-1 - Abad ka-2
Dékade: 40-an 50-an 60-an - 70-an - 80-an 90-an 100-an
Taun: 70 71 72 73 74
75 76 77 78 79
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

70-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 70 nepi ka taun 79.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png