743

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-7 - abad ka-8 - abad ka-9
Dékade: 710-an 720-an 730-an 740-an 750-an 760-an 770-an
Taun: 740 741 742 - 743 - 744 745 746

Taun ka-743 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png