980

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-9 - abad ka-10 - abad ka-11
Dékade: 950-an 960-an 970-an 980-an 990-an 1000-an 1010-an
Taun: 977 978 979 - 980 - 981 982 983

Taun ka-980 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png