Alexander Graham Bell

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Alexander Graham Bell

Alexander Graham Bell (Edinburgh, 3 Maret 1847Nova Scotia, 2 Agustus 1922) nyaéta élmuwan, panimu, sarta nu ngadegkeun pausahaan telepon Bell. Sajaba karyana dina téknologi telekomunikasi, manéhna ogé méré sumbangan penting kana kamajuan dina téknologi aviasi sarta hidrofoil.[1]

Bell umumna dipikawanoh salaku panimu telepon, sanajan Kongrés AS dina bulan Juni 2002 netepkeun yén Antonio Meucci anu manggihan telepon téh.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Catetan suku[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
[[Commons:{{{1}}}|{{{1}}}]]