Élmuwan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Élmuwan nyaéta jalma anu digawé sarta neuleuman kalawan leukeun sarta soson-soson dina widang élmu pangaweruh.

Para élmuwan bisa digawé dina widang élmu pangaweruh anu béda. Di dieu ditembongkeun sawatara conto: Jalma anu diajar fisika nyaéta fisikawan. Anu diajar kimia disebut kimiawan. Anu diajar biologi disebut biolog.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Daptar Élmuwan[édit | sunting sumber]