Bahan kimia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Bahan kimia bisa ngandung harti unsur kimia atawa bahan nu wangunan unsur-unsur kimiawina tangtu: sanyawa kimia. Istilah ieu ogé mindeng ditujulkeun ka bahan bungkeuleukan, teu ukur partikel mandiri nu mikroskopik atawa submikroskopik, yén, "bahan kimia téh mangrupa guruntulan husus atom atawa molekul."

Tempo ogé: kimia, industri kimia, molekul, campuran.


Nulis.jpg