Bandara Ca Mau

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Bandara Ca Mau
{{{gambar}}}
Kode IATA CAH
Kode ICAO VVCM
NGalayanan Ca Mau, provinsi Ca Mau
Nagara {{{nagara}}}
Pengelola {{{pengelola}}}
Tipe sipil
Zona waktu UTC+7
Élevasi 2 m (6,56 f)
Koordinat 09° 10′ 32,4″ LKi,
105° 10′ 46,23″ BWé
Landas pacu
Arah Panjang Pabeungeutan
ft m
09L/27R 4.921 1500 beton
Badara Ca Mau

Bandara Ca Mau atawa Ca Mau Airport nyaeta bandara utama nu ngalayanan Ca Mau, Viétnam jeung sabudeureunnana.

Terminal jeung Maskapai Penerbangan[édit | sunting sumber]

Bandara Ca Mau 1 terminal.