Kota Ho Chi Minh

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kota Ho Chi Minh

Kota Ho Chi Minh (Bahasa Vietnam: Thành phố Hồ Chí Minh, Sài Gòn) nyaéta salasahiji propinsi sakaligus ibu kota Viétnam. Ku sabab Kota Ho Chi Minh mangrupakeun hiji kota nu kacida gedéna tur jadi ibu kota Viétnam , mangka kota ieu mibanda status nu sarua jeung hiji propinsi. Kota Ho Chi Minh aya di beulah kulon kidul Indochina. Dina taun 2009, legana kurang leuwih 2095 km² sarta pangeusina aya 7.132.000 jiwa. Bandara Internasional Tan Son Nhat jiji kota.