Bandara Internasional Tan Son Nhat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Bandara Tan Son Nhat
{{{gambar}}}
Kode IATA SGN
Kode ICAO VVTS
NGalayanan Kota Ho Chi Minh, Dong Nam Bo
Nagara {{{nagara}}}
Pengelola {{{pengelola}}}
Tipe sipil
Zona waktu UTC+7
Élevasi 10 m (34 f)
Koordinat 10° 49′ 08,4″ LKi,
106° 39′ 07,23″ BWé
Landas pacu
Arah Panjang Pabeungeutan
ft m
07L/25R 10.000 3.048 beton
07R/25L 12.468 3.800 beton

Bandara Internasional Tan Son Nhat atawa Tan Son Nhat International Airport nyaeta bandara internasional utama nu ngalayanan ibu kota Vietnam, Kota Ho Chi Minh jeung sabudeureunnana. Bandara nu dioperasikeun ku PT Angkasa Pura II ieu miboga kode IATA SGN jeung kode ICAO VVST.

Terminal jeung Maskapai Penerbangan[édit | sunting sumber]

Bandara Internasional Tan Son Nhat miboga 2 terminal.

Terminal 1 (Domestik)[édit | sunting sumber]

Terminal 2 (Internasional)[édit | sunting sumber]

Cargo airlines[édit | sunting sumber]