Bandara Internasional Long Thanh

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Bandara Tan Son Nhat
{{{gambar}}}
Kode IATA SGN
Kode ICAO VVTS
NGalayanan Kota Ho Chi Minh, Dong Nam Bo
Nagara {{{nagara}}}
Pengelola {{{pengelola}}}
Tipe sipil
Zona waktu UTC+7
Élevasi 10 m (34 f)
Koordinat 10° 58′ 52,4″ LKi,
106° 49′ 10,6″ BWé
Landas pacu
Arah Panjang Pabeungeutan
ft m
? 13.123 4.000 beton
? 13.123 4.000 beton
? 13.123 4.000 beton
? 13.123 4.000 beton

Bandara Internasional Long Thanh atawa Long Thanh International Airport nyaeta bandara internasional utama nu ngalayanan ibu kota Vietnam, Kota Ho Chi Minh jeung sabudeureunnana. Bandara nu dioperasikeun ku PT Angkasa Pura II ieu miboga kode IATA ? jeung kode ICAO ?.

Terminal jeung Maskapai Penerbangan[édit | sunting sumber]