Batavia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Batavia nyaéta ngaran anu dibikeun ku urang Walanda dina koloni dagang anu ayeuna tumuwuh jadi Jakarta.


Nulis.jpg