Dede Yusuf

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Citakan:Tambah infobox

Dede Yusuf Macan Effendi
Gambar:Dede Yusuf.jpg
Wakil Gubernur Jawa Kulon
Incumbent
Awal jabatan
13 Juni 2008
Gubernur Ahmad Heryawan
Saméméhna Nu'man Abdul Hakim
Katerangan lian
Gumelar 14 Séptémber 1966 (1966-09-14) (yuswa 48)
Partéy pulitik Démokrat
Pameget/istri Sendy Ramania
Profési Politikus
Anggota DPR Indonésia (2004-2008)
Seniman
Ageman Islam

Dédé Yusuf Macan Effendi (éjahan asli: Dede Yusuf Macan Effendi, gumelar di Jakarta, Indonésia, 14 Séptémber 1966; yuswa 48 taun) atanapi leuwih katelah salaku Dédé Yusuf nyaéta saurang aktor Indonésia sareng pulitikus. Anjeunna ogé janten anggota Déwan Perwakilan Rahayat Indonésia ti PAN période 2004-2009, jeung ayeuna minangka Wakil Gubernur Propinsi Jawa Kulon période 2008-2013. Anjeunna ngalih ka Partéy Démokrat, dina pamilihan umum Gubernur Jawa Kulon 2013.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Replace this image male.svg