Garut

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Garut
Klasifikasi ilmiah
Kingdom: Plantae
Subkingdom: Tracheobionta
Division: Magnoliophyta
Class: Liliopsida
Subclass: Zingiberidae
Order: Zingiberales
Family: Marantaceae
Genus: Maranta
Species: M. arundinacea
Ngaran binomial
Maranta arundinacea
L.

Garut (Maranta arundinacea) nyaéta pepelakan taunan gedé ti genus Maranta nu habitat asalna di leuweung hujan di Asia Tenggara jeung Afrika Kidul jeung Wétan.

Rujukan[édit | sunting sumber]

  • Arrowroot. Wikipédia basa Inggris (disalin 9 Séptémber 2008).

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg