Incuing

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Uncuing, Siit Incuing
Siit incuing warna konéng (Coccyzus americanus)
Klasifikasi ilmiah
Kingdom: Animalia
Phylum: Chordata
Class: Aves
Order: Cuculiformes
Family: Cuculidae
Vigors, 1825
Genera

Around 26, see text.

Incuing atawa siit incuing nyaéta kulawarga manuk Cuculidae nu kaasup kana ordo Cuculiformes.

Rujukan[édit | sunting sumber]

  • Feduccia, Alan (1996): The Origin and Evolution of Birds. Yale University Press, New Haven. ISBN 0-300-06460-8
  • Olson, Storrs L. (1985): Section VII.C. Cuculidae. In: Farner, D.S.; King, J.R. & Parkes, Kenneth C. (eds.): Avian Biology 8: 110-111. Academic Press, New York.


Tumbu ka luar[édit | sunting sumber]

Wikisource logo
Wikisource mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan