Jagat nyongkab

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Anomali panas rata-rata hawa dina beungeut Marcapada taun 1961–1990 dibandingkeun jeung taun 1850 nepi ka 2006

Jagat nyongkab (pemanasan global, global warming) nujul ka nérékélna panas rata-rata hawa beungeut Marcapada jeung sagara dina sababaraha dasawarsa kiwari jeung jaga.

Panas rata-rata hawa dina beungut Bumi naék 0,74 ± 0,18°C (1,33 ± 0,32°F) sapanjang saratus taun nepi ka 2005[1].

Nulis.jpg


Kesalahan pengutipan: Tag <ref> ditemukan, tapi tag <references/> tidak ditemukan