Jon Bon Jovi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Jon Bon Jovi

Jon Francis Bongiovi Jr.atawa anu kasohor Jon Bon Jovi nya éta musisi, penyanyi, wirausahawan, aktor, katut vokalsi grup musik rock Bon Jovi[1][2]. Jon anu gumelar di Perth Amboy, New Jersey, Amerika tanggal 2 Méi 1962 ieu nya éta salah saurang anu ngadegkeun Bon Jovi[1]. Jon nikah eung babaturan sakolana, Dorothea Hurley, tina ieu hubungan, Jon boga opat anak,diantarana: Rose Bon Jov, Jesse James Louis Bon Jovi, Jacob Hurley Bon Jovi jeung Romeo Jon[1][2].

Lalaki anu boga tim football, The Philadelphia Soul ieu geus ngajual leuwih ti 120 juta album di Sakuliah alam Dunya jeung Bon Jovi[1]. Sedengkeun dina karir solona, Jon geus ngarilis album Christmas in the Stars (1980), Blaze of Glory (1990), Destination Anywhere (1997) jeung The Power Station Years (2001)[1].

Jon miboga ciri has diantarana: sok mamaké kaca panon, gaya jogédna, sorana anu unik, jeung lagu-lagu anu témana ngeunaan jalma anu miboga usaha pikeun ngarobah kaayaan[2]. Jon kungsi dilélér sexiesr rock star (béntang musik rock pangséksina) ku majalah People dina bulan Nopémber taun 2000[2]. Jon sok maké kaca panon lantaran panon manéhna mah sénsitip kana cahya panon poé jeung haseup roko, Jon ogé boga alérgi nalika usum panas datang[2].

Référénsi[édit | sunting sumber]

  1. a b c d e [Profil Jon Bon Jovi-kapanlagi.com] (diakséstanggal 24 Nopmber 2011)
  2. a b c d e (en)[Bio-trivia-kutipan- Jon Bon Jovi] (diaksés taggal 24 Nopémber 2011)
Nulis.jpg