Kamerdékaan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kamerdékaan atawa kamerdikaan, nyaéta:

  • Waktu di mana hiji nagara ngahontal hak kadali pinuh ka sakumna wewengkon bagian nagarana (kecap barang).
  • Waktu di mana hiji jalma meunangkeun hak pikeun ngadalikeun dirina sorangan tanpa batur turut campur sarta/atawa henteu ngagantung deui dina batur (kecap barang).

Sinonimna nyaéta 'kabébasan'.