Kayas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Ǎ

Wangun Buleud Pulas kayas
Konci Gembok Pulas Kayas

Kayas téh salasahiji warna campuran antara warna bodas jeung beureum. Warna bodas campur beureum ngora, sok disebut ogé ros.[1] Kayas sok dipatula-patalikeun jeung pasipatan katut hal-hal anu féminin. Bal snooker nomer 6 warnana kayas. Di Jepang, warna kayas ngandung ma'na homoséksualitas.[2]Kayas osok dipatalikeun jeung kalemahlembutan wanoja


Nulis.jpg



Catetan

  1. Panitia Penerbitan Kamus Basa Sunda.Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata. Kiblat Bandung. 2008.
  2. http://id.wikipedia.org/wiki/Merah_jambu (Diaksés tanggal 25 Séptémber 2011)