Kulon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Keur guna lian ti Kulon, tempo Kulon (disambiguasi).

Kulon nyaéta hiji kecap banda, kecap sipat, atawa kecap katerangan nu nunjukkeun arah atawa géografi.


Gnome-globe.svg