Wétan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Wétan nyaéta hiji kecap banda, kecap sipat, atawa kecap katerangan nu nunjukkeun arah atawa géografi.

Gnome-globe.svg