Tepas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dipindahkeun ti Main Page)
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wikipedia-logo-v2-200px-transparent.png

Wilujeng sumping di Wikipédia basa Sunda

énsiklopédi bébas dina basa Sunda!

Nepi ka danget ieu geus aya 17.775 artikel sarta 12.613 pamaké nu kadaptar

Biografi · Budaya · Géografi · Matematika · Sains · Sajarah · Seni · Sunda · Téhnologi

Indéks abjad · Wawanohan · Nyieun rekening · Ngédit artikel · Sawala · Pitulung

You don't speak Sundanese?

Oto Iskandar keur ngora

Raden Oto Iskandar di Nata nyaéta pajoang kamerdikaan nu gumelar di Bojongsoang, Dayeuhkolot, Bandung, 31 Maret 1897 – pupus di Mauk, Tangerang, Banten dina yuswa 48 taun. Teureuh ménak putra bangsawan ieu téh kasohor lébér wawanénna. Teuneung ludeung dina nyinghareupan rupa-rupa perkara, pangpangna pikeun ngabéla nasib rahayat. Oto mingpin Pagoejoeban Pasoendan saprak warsih 1929 nepi ka 1942. Organisasi ieu usik dina widang atikan (ngadegkeun loba sakola), budaya, ékonomi (Bank ogé koperasi) sarta hukum. Warsih 1931 nepi ka 1941 manéhna jadi anggahota Volksraad, anu jadi babakal ti Déwan Pangwakil Rahayat di poé kahareupnakeun.

Salengkepna...

   
Béngsin jeung solar naék



Sasak Kutai Kartanegara, Kutai Kartanegara, Kalimantan Wétan.
Sasak Kutai Kartanegara meuntasing walungan Mahakam anu numbukeun Timbau jeung Teluk jero (Kungsi rugrug dina ping 26 Nopémber 2011 jam 16.20 wayah satempat).
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...

Indonésia • Acéh • Banjar • Banyumasan • Bugis • Jawa • Melayu • Minangkabau • Tétun

Leuwih ti 500.000 artikel: English • Deutsch • Français • Italiano • Polski • Español • Русский • 日本語 • Português

Daptar lengkep – Koordinasi multibasa

Wikipédia mangrupa hiji énsiklopédi bébas nu diasuh ku Yayasan Wikimédia tanpabati nu ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa nembrak:

Tingali ogé kaca ieu dina Aksara Sunda