Portal:Keur lumangsung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Wilujeng sumping di kaca warta nu keur lumangsung

Kumargi SDM Wikipédia Sunda kirang kénéh, kaca ieu teu acan tiasa kagarap sacara aktif.
Mangga uningaan:
Current event marker.svg Wikipedia:Peristiwa terkini (Wikipédia basa Indonésia)
Gnome-globe.svg Wikipedia:Current events (Wikipédia basa Inggris).
Headline
Tingali ogé Wikinews.
Wikimedia Commons miboga média nu patali jeung nu keur lumangsung.

Januari 2014[édit | sunting sumber]

Désémber 2013[édit | sunting sumber]

Nopémber 2013[édit | sunting sumber]

Oktober 2013[édit | sunting sumber]

 
Nu geus kaliwat per bulanna
 
Kumpulan warta jeung sumber