Mumuluk

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Mumuluk atawa sasarap (id: sarapan) nyaéta kagiatan dahar nu pangheulana dina sapoé, nu ilahar dipigawé isuk-isuk.

Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.

Tempo oge[édit | sunting sumber]

Citakan:Cookbook

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Wiktionary logo
Baca ogé pedaran Wikikamus ngeunaan kecap

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]