Nagara kahijian

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Peta némbongkeun nagara-nagara kahijian di sakuliah dunya (diwarnaan paul).

Hiji nagara kahijian nyaéta hiji nagara nu diparéntahan salaku kahijian tunggal di mana pamaréntah puseur aya dina tingkat pangluhurna sarta sadaya babagian administratif (unit sub-nasional) ngalaksanakeun kakawasaan ngan nu ditunjuk ti pamaréntah puseurna. Raloba nagara di dunya miboga sistim pamaréntahan kahijian.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Gnome-globe.svg


Society.png