Organisasi Pabébasan Paléstina

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Organisasi Pabébasan Paléstina (basa Arab: منظمة تحرير فلسطينية Munazzamat al-Tahrir Filastiniyyah; basa Inggris: Palestine Liberation Organisation atawa disingket PLO) mangrupakeun institusi pulitik resmi bangsa Arab Paléstina nu geus miboga pangakuan ti dunya internasional. Institusi ieu sorangan diwangun ti sababaraha organisasi palawanan, organisasi ahli hukum, mahasiswa, buruh, jeung guru.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]


Handshake (Workshop Cologne '06).jpeg