Pacul

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
pacul bihari

Pacul nya éta pakakas nu sok dipaké di sawah pikeun malikeun taneuh nu tadina deplé sangkan jadi alus pikeun dipelakan tutuwuhan, salian ti éta pacul ogé bisa dipaké pikeun ngagali liang, ngamalirkeun cai, ngaduk,jeung sajabana[1].


Referensi[édit | sunting sumber]

  1. Rachmat Taufik Hidayat, s.p.k.2005.Pepernian Urang Sunda.Bandung:Kiblat.kaca 36
Nulis.jpg