Sawah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Sawah di Viétnam
Wuluku di tengah sawah di Sleman, Yogya

Sawah nyaéta daérah nu digunakeun keur melak paré atawa jagong. Pikeun nyaiannana dipaké sistim irigasi, misalna ku nerapkeun wangun sawah nu manghambal-hambal.

Sawah mangrupakeun usaha tatanén nu sacara fisik pabeungeutan lemahna rata, diwatesan ku galengan, bisa dipelakan paré jeung palawija atawa pepelakan pangan lianna. a

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca



Nulis.jpg