Patlot

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
patlot jeung grafitna

Patlot nya éta mangrupa pakakas pikeun tulas-tulis atawa ngagambar anu dimimitian tijaman Yunani, dijieuna tina grafit tuluy di bulen ku kai.[1]

Catetan[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg