Paula Fernandes

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Paula Fernandes

Paula Fernandes de Souza (gumelar di Minas Gerais, Brasil, 13 Désémber 1984; yuswa 29 taun) atawa nu leuwih kasohor ku sebutan Paula Fernandes nya éta saurang musisi.


Replace this image male.svg