Soang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Soang
Soang Bodas jeung anakna
Klasifikasi ilmiah
Kingdom: Animalia
Phylum: Chordata
Class: Aves
Order: Anseriformes
Family: Anatidae
Subfamily: Anserinae
Genus: Cygnus
Genera/Spésiés

Cygnus Bechstein 1803

Cygnus cygnus
Cygnus buccinator
Cygnus columbianus
Cygnus bewickii
Cygnus atratus
Cygnus atratus sumnerensis
Cygnus melancoryphus
Cygnus olor
Cygnus sumnerensis

Coscoroba Reichenbach 1853

Coscoroba coscoroba

Soang téh unggas cai badag ti kulawarga Anatidae, nu ogé ngawengku soang jeung meri. Soang dikelompokkeun kana golongan sosoangan dina subfamily Anserinae.

Sumber rujukan[édit | sunting sumber]

  • Swan, Wikipédia édisi basa Inggris (4 Juli 2006)

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg